Kozaklı Belediye Başkanı Sayın Celalettin Güven, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı
  • Haber Tarihi: 27-06-2015

Kozaklı Belediye Başkanı Sayın Celalettin Güven,Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm Hemşehrilerinin ve İslam Alemi’nin Ramazan ayını tebrik etti.

Mesajında; on bir ayın sultanı Ramazan ayının özündeki rahmet, merhamet ve bereket ile hem gönüllerin kirlenmişliğini ve tozunu giderdiğine hem de şahlandırdığı sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumsal hayatın huzur ve barışına büyük katkı sağladığını belirten Başkan Güven bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, beraberliğin ve hoşgörünün arttığı bir Ramazan yaşanması temennisinde bulundu. “11 ayın sultanı Ramazan ayı o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür” diye belirten Başkan Güven “Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diye ifade etti.