Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN, 26-27 Kasım TEOG sınavı için bir mesaj yayımladı.
  • Haber Tarihi: 27-06-2015

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN, 26-27 Kasım TEOG sınavı için başarı mesajında;

Eğitimde temel çok önemlidir. Çocuklarımız temel eğitimden orta öğretime geçmek için sınava girecekler.

Her anne- baba çocuğunun çok iyi bir eğitim almasını, vatanına milletine faydalı bir insan olarak yetişmesini arzu eder.

Allah çocuklarımızın zihnini açık etsin. Bu arada çocuklarımız özenle yetiştiren çok değerli öğretmenlerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

26-27 Kasım 2014 tarihlerinde Temel Eğitimden Orta Öğretime geçiş sınavına girecek tüm 8’inci sınıf öğrencilerimize başarılar diliyorum.