Başkan Güven;Burda Nevşehirliler Derneği Hemşeri Gecesine Katıldı.
  • Haber Tarihi: 27-06-2015

Bursa Nevşehirliler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen hemşeri gecesi renkli etkinliklerle kutlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güven, Bursa Nevşehirliler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen hemşeri gecesi  etkinliğine  katıldı.

Bursa Nevşehirliler Derneğinin kurucularından olduğu Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından 16-20 Nisan 2015 tarihleri arasında Bursa 1. Anadolu Günleri etkinliği düzenlendi. Bursa da faaliyet gösteren 32 İl Derneğinin katıldığı etkinlikte üye derneklerin kendi şehirlerinin tarihi, turistik, ekonomik zenginliklerini sundukları faaliyetler yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği faaliyet Bursa Merinos Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesinin Burfaş tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe, yoğun ilgi gösterildi. Bursa Nevşehirliler Derneği Başkanı Mehmet Demirci, yıl boyunca yaptıkları faaliyetleri anlatırken, yaz döneminde planladıkları programlar hakkında da bilgi verdi. Demir, dernek olarak üniversite öğrencilerine burs vermeye de devam edeceklerini belirtti.

Bursa da düzenlenen etkinliğe Nevşehir den Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil,  KAPHİB Müdürü Levent Ak ve çok sayıda Nevşehirli katıldı.